Scandal la LPF: Dragomir a primit 1,7 milioane de euro de la RCS & RDS
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Începând cu 2009 - primul an în care cei de la RCS & RDS au câștigat drepturile de televizare ale Ligii I -, una dintre afacerile personale ale lui Dumitru Dragomir a fost finanţată de aceștia cu 1,7 milioane euro. Este vorba despre Crystal Palace Ballrooms, un complex luxos de săli de evenimente aflat în imediata apropiere a Palatului Parlamentului şi a Pieţei Unirii din Bucureşti, pe Calea Rahovei nr. 198A. Complexul se află în proprietatea SC BODU SRL, firmă deţinută în totalitate de Dumitru Dragomir, scrie gsp.ro.

Prin acest contract, RCS & RDS a plătit 1,7 milioane de euro pentru a-şi face publicitate la nunţile şi botezurile ce urmau să se desfăşoare într-un imobil deţinut de firma lui Dumitru Dragomir. În plus, dat fiind că la data semnării contractului imobilul era neamenajat, cei de la RCS & RDS s-au oferit să-l amenajeze din fonduri proprii.

În perioada 2009 – 2011, SC RCS & RDS SA a primit de la Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), condusă de Dumitru Dragomir, dreptul de difuzare a meciurilor din Liga I. Tot RCS & RDS a primit dreptul de difuzare pentru meciurile din Liga I şi în sezoanele 2011 – 2014.

Dragomir: "Nu e conflict de interese!"

Preşedintele LPF nu crede că ar exista un conflict de interese între contractul firmei sale cu RCS & RDS şi cel al Ligii.

"Eu n-aveam dreptul să mă uit la cablu la RCS & RDS pentru că era conflict de interese? Drepturile TV s-au vândut la o licitaţie făcută de o firmă intermediară. Eu m-am certat cu ei ca la uşa cortului. Sunt la cuţite cu toţi, şi cu RDS, şi cu Antena, cu toată lumea. Contractul dintre firma mea şi RCS & RDS e 100% legal! Nu există nici un conflict de interese. Domnul Ciuvică trebuia să publice materialul complet, nu să scoată din context", a spus Dumitru Dragomir la România TV.

Vezi aici documentele!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel