Scandal la audierea lui Virgil Popescu. Harău: Nistor e un TRACTORIST ajuns politician/ Zamfir: Scandalagismele AFARĂ!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Carmen Harău
Carmen Harău
Discuțiile s-au aprins la audierea lui Virgil-Daniel Popescu, candidat la funcția de ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

În timpul audierilor lui Virgil Popescu, pentru funcția de ministru al Economiei, discuțiile s-au aprins atunci când s-a deschis subiectul despre închiderea minelor din Valea Jiului. 

Carmen Harău i-a acuzat pe cei din PSD de închiderea minelor. 

”Directorul Societății de închidere a minelor este un PSD-ist. Complexul Energetic Hunedoara a ajuns în insolvență sub conducerea PSD. (...) Valea Jiului a devenit valea plângerii sub administrarea PSD”, a acuzat Carmen Harău în cadrul audierilor.

De aici și până la scandal a mai fost doar un pas. Laurențiu Nistor a reacționat:

Laurențiu Nistor: Nu o să folosesc în vocabularul meu ”tupeu” pentru că doamna senator PSD-isto - PNL-istă l-a folosit... 

Laurențiu Nistor, făcut ”tractorist” de către Carmen Harău

Carmen Harău: Domnule președinte, mi-a fost invocat numele și nu vreau să fac decât această precizare, scurtă de tot. Apreciez elocința domnului președinte al Partidului Social Democrat de la Hunedoara, fost președinte al CJ Hunedoara, iar elocința, ca să știe și colegii noștri... elocința vine din partea unui tractorist. 

Danie Zamfir: Haideți să nu ne spălăm rufele... este o audiere de ministru. Am o rugămite. Spălați-vă rufele... dar nu aici. Nu este audierea dumneavoastră...

Carmen Harău: Da nu vi se pare că am dreptul să vorbesc domnule Zamfir?

Danie Zamfir: Nu. Nu aveți dreptul. 

Carmen Harău: Dar dumneavoastră în ce calitate interveniți în ședință?

Danie Zamfir: Scandalagismele astea afară, nu aici. 

Carmen Harău: Deci domnul Nistor este un tractorist ajuns politician, dând dovadă de elocință... A avut competență să conducă județul în ultimii 30 de ani, așa că vreau ca și colegii noștri să știe cu cine avem de-a face. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel