Scandal în Gruiu, înainte de locale. Consilier, acuzat de "ameninţări cu sabia". Adrian Constantin, candidat la primărie: "Ştire falsă. Probabil cineva a plătit"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Adrian Constantin  Foto: Crișan Andreescu
Adrian Constantin Foto: Crișan Andreescu
Adrian Constantin, candidatul PSD la primăria localităţii Gruiu, din judeţul Ilfov, a dezminţit, în exclusivitate pentru DC NEWS, o acuzaţie adusă unui candidat al partidului la funcţia de consilier local. 

Concret, pe Facebook a apărut un filmuleţ cu un cetăţean care este acuzat că a ameninţat mai mulţi localnici cu o sabie. 

"Domnule candidat la funcția de primar al comunei Gruiu, Adrian Constantin, cum explicați comportamentul consilierului dumneavoastră? Un om care a îmbrăcat haina statului și trebuia să aibă un comportament ireprosabil în societate? Și cei înjurați și amenintați cu sabia tot cetățeni sunt! Dar bănuiesc că nu veți raspunde dvs... Poate ne răspunde domnul Ban Ion, care se prezintă a fi farsantul și instigatorul șef al PSD!", scrie un cetățean într-o postare pe Facebook, conform realitatea.net. 

Adrian Constantin dezminte totul. "Ştirea este falsă. Probabil cineva a plătit"

"Un coleg de-al meu, consilier local, a avut o altercaţie acum un an de zile, din ce mi-a spus, cu nişte tineri din comuna Gruiu, care dădeau muzica prea tare. S-au luat la harţă, ei fiind trei, el unul. Dar a ajuns pe Facebook şi pe la un post TV că el a scos sabia. Ceea ce nu e adevărat. E o ştire falsă. Acel filmuleţ este de acum un an,, nu ai cum să spui că face aşa ceva în campanie. Ei erau trei, el unul singur şi, din ce mi-a spus, avea un baston în care se sprijinea, pentru că avea o operaţie la picior. Nu e nici măcar Ion Ban, cum scrie în postare, ci Andrei Tudorel. Ştirea este falsă! Probabil că cineva a plătit ca să se denigreze imaginea PSD-ului acolo. Se şi vede pe filmuleţ că ei erau trei. Adică, unul singur contra a trei persoane nu cred că făcea faţă. Omul nici nu este un tip care să se preteze la aşa ceva. Dacă vă uitaţi, merge şi un pic şchiop, era un baston în mâna sa, nu sabie. Omul este membru PSD de acum o lună, acum un an când s-a făcut filmuleţul nici nu era membru şi nici nu se gândea că va fi pus pe liste la locale. El a avut probleme cu aceşti oameni, care înţeleg că se ţin doar de petreceri. A făcut zeci de sesizări la 112, oamenii au luat amenzi, dar au continuat, pentru că primarul este prieten cu dânşii şi nu le cere explicaţii la impozit. Ban Ion este un alt consilier, nu cel din filmuleţ", a declarat Adrian Constantin pentru DC NEWS. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel