Scandal, după declarațiile medicului Belușică privind vaccinarea. Chirieac: Ceva înspăimântător! În loc să-l premieze... / Ciuvică: L-au taxat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ
Un întreg scandal a pornit ieri după ce Laurențiu Belușică, managerul spitalului din Găești, a venit cu o propunere privind vaccinarea. 

"A venit un doctor normal la cap care a zis "bă, nene, dacă ne rămân vaccinuri, hai să mai vaccinăm şi din ăştia din afara spitalului, în loc să aruncăm vaccinul la canal. Este vorba de 2-3 vaccinuri care îţi pot rămâne într-o zi. Sunt dozele de cinci vaccinuri şi, dacă ai desfăcut o doză, ori vaccinezi cinci oameni... Dacă vaccinezi doi oameni, restul de trei vaccinuri le arunci, că îşi pierd valabilitatea după şase ore. Nu aţi văzut ce scandal a fost ieri că nu respectă programul?", a spus Mugur Ciuvică, în emisiunea "Miercurea Neagră", de la DCNews.

"Ceva înspăimântător! Inşi de noaptea minţii. În loc să-l premieze pe directorul ăla de spital, aşa s-au gândit să facă", a fost reacția analistului politic Bogdan Chirieac.

"Directorul nici măcar nu a făcut chestia asta. El doar a scris pe Facebook, ca idee. L-au taxat pentru ipoteză, că lumea a înţeles că el chiar a vaccinat oameni de pe stradă", a mai punctat Ciuvică.

Interviul complet, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel