Șase persoane, rănite într-un accident rutier, produs pe autostradă. Cinci autovehicule, implicate
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Șase persoane, rănite într-un accident rutier, produs pe A1. Cinci autovehicule, implicate în coliziune
Șase persoane, rănite într-un accident rutier, produs pe A1. Cinci autovehicule, implicate în coliziune
Pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 13,  pe sensul către București, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs un accident rutier, cu victime.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 13,  pe sensul către București, în zona localității Ciorogârla, județul Ilfov, s-a produs o coliziune.

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, o autoutilitară de transport marfă și un microbuz. Potrivit primelor date, patru persoane au suferit leziuni, fiind evaluate medical la fața locului.

La fața locului acționează o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare, șase echipaje SMURD, UTIM și elicopterul SMURD.

Traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul către Capitală pentru a permite intervenția echipajelor MAI. Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.

Bilanțul final al accidentului arată că șase persoane au fost transportate la spital, în urma coliziunii, transmit autoritățile.

Știre în curs de actualizare...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel