Șarpe de un metru în Parcul Herăstrău din Capitală. Reptila se afla în preajma copiilor - FOTO în articol
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Șarpe de un metru în Parcul Herăstrău din Capitală. Reptila se afla în preajma copiilor / Foto: Pixabay
Șarpe de un metru în Parcul Herăstrău din Capitală. Reptila se afla în preajma copiilor / Foto: Pixabay
Panică în Parcul Herăstrău din Capitală. Un șarpe de un metru mișuna pe lângă copii.

După munții de gunoaie, șobolani, căpușe, și ploșnițe, a venit rândul ca șerpii să-și facă apariția prin parcurile din București. Cel mai recent caz s-a petrecut în Herăstrău, cel mai cunoscut parc din Capitală, părinții au dat peste un șarpe de un metru. S-au speriat cu toții, mai ales că reptila se afla chiar în preajma unui loc de joacă la o oră în care mulți copii se jucau în zonă, transmite B1TV.

În cele din urmă, unul dintre părinți a descoperit animalul aproape de leagăne și a reușit să ucidă reptila. Incidentul a avut loc luni seara, ora 18:30, iar imaginile cu reptila au apărut ulterior pe rețelele de socializare. Reamintim că acțiunile de dezinsecție și deratizare au început cu întârziere de câteva luni anul acesta, în București.

Șerpii de apă au invadat Timișoara și malurile Begăi

Șerpii de apă au invadat cu zecile Timișoara și zonele apropiate râului Bega, la mijlocul lunii iulie. Mai multe imagini filmate în Timișoara au apărut pe internet. În acestea se poate vedea cum o multitudine de șerpi de apă au invadat râul Bega și malurile acestuia. Specialiștii spun că șerpii sunt de apă, așadar nu pun în pericol viețile oamenilor. 

Experții mai susțin că în imagini apare o specie care nu este veninoasă și nu pot răni oamenii. Se pare că șerpii ies la malul apei când este foarte cald în atmosferă și nivelul apei scade. 

„Specia din filmări este șarpele de apă. Stă pe lângă apă. Oamenii să se teamă de orice, numai de șarpele ăsta nu”, a explicat biologul Lucian Pârvulescu de la Facultatea de Biologie și Geografie din Timișoara, conform Realitatea.net

Bărbat din Arad, în stare gravă după ce a fost mușcat de viperă

Un bărbat de 65 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost mușcat de o viperă, în timp ce mergea pe drum, într-un sat din Arad. Incidentul s-a întâmplat în luna iunie. 

Victima fost luată de urgență de un elicopter SMURD, a fost resuscitat de câteva ori în drum spre unitatea medicală, iar ulterior a fost internat la Terapie Intensivă.

VEZI ȘI: O femeie din SUA a găsit 18 şerpi sub pat. "S-ar putea să am nevoie de cardiolog după asta"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel