Data actualizării:
Data publicării:

Sarcina: pregătire și analize de făcut înainte. Dr. Emel Nuraltay (SANADOR), la DC Medical și DC News

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Imagine de alessandraamendess de la Pixabay
Imagine de alessandraamendess de la Pixabay
Sarcina - tot ce trebuie să știi. Dr. Emel Nuraltay este invitatul zilei la interviurile DC Medical și DC News.

Dr. Emel Nuraltay, medic specialist Obstetrică-ginecologie și șeful secției de Obstetrică al Spitalului Clinic SANADOR, vine la interviurile DC Medical și DC News.

Dr. Emel Nuraltay a terminat Facultatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" în anul 1995, și, deși a văzut în perioada facultății că puține femei ajungeau să facă o carieră în sala de operații, i-a fost clar că va alege o specialitate chirurgicală. Totuși, obstetrica nu a fost prima sa opțiune.

"Acum, dupa 25 de ani ca medic specialist obstetrician, nu regret deloc decizia alegerii. De fiecare data cand aud tipatul de copil nou-nascut, care vine sa infrunte lumea, am certitudinea ca am ales cea mai frumoasa meserie din lume.

Sunt seful Sectiei de Obstetrica-Ginecologie a Spitalului Clinic SANADOR inca de la infiintarea acestuia, in 2011, iar principala mea responsabilitate zilnica este sa ma asigur ca pacientele internate in maternitatea SANADOR beneficiaza de cele mai bune conditii si conduite medicale.

Am adus pe lume cateva mii de copii, insa la fiecare nastere exista mereu aceeasi emotie, aceeasi pasiune. Este ceea ce ma face sa merg mai departe, sa pot", se descrie Dr. Emel Nuraltay, potrivit SANADOR.

Alături de jurnalistul Val Vâlcu, medicul Emel Nuraltay ne va vorbi despre:

- sarcină

- pregătirea și palnificarea unei sarcini

- analizele pe care trebuie să le faceți dacă vreți să deveniți părinți

- vârsta femeilor care rămân însărcinate

- vaccinarea HPV

- recomandări pentru gravide

- anemia mamelor

Despre toate aceste subiecte, dar și multe altele, aflat în emisiunea ce va fi difuzată miercuri, ora 10:00, pe Youtube DC Medical și DC News, dar și pe paginile de Facebook DC Medical și DC News.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel