Săptămâna 29 iunie - 5 iulie, TOTAL ATIPICĂ! Se încheie cu Eclipsa de Lună. Ce vă așteaptă
Data publicării:
Autor: Daniela Simulescu
WhatsApp
Luna
Luna
Deși Marte a intrat în Berbec și se presupune că vom fi energici, săptămâna 29 iunie - 5 iulie va fi una atipică deoarece se va termina cu o Eclipsă de Lună/Lună Plină în Capricorn.

Pe 5 iulie, la ora 7:44, vom avea o opoziție între Soarele din Rac și Luna din Capricorn. Luna Plină se va petrece pe axa 6-12, cea a pierderii energiei, epuizării, abandonului, izolării sau a deficiențelor. Semnul Capricornului este preponderent axat pe zona profesională, deci vom fi foarte serioși din acest punct de vedere. Vom și exagera pe alocuri, probabil pentru a demonstra că ne merităm din plin funcția și beneficiile. Astfel, zilele acestea ne vom ignora familia sau alte persoane dragi. Eclipsa se va petrece pe un careu între Mercur retrograd în Rac și Marte din Berbec, aspect ce va crea certuri, discuții incisive, neplăcute și reproșuri.

Cu cât vom exagera mai mult cu munca, cu atât ne vom crește apariția certurilor acasă. Aspectul cel mai benefic al zilelor va fi un sextil între Venus și Marte, care ne va ajuta să ne facem dreptate mult mai ușor. Doar comunicarea deschisă va facilita echilibrul săptămânii 29 iunie - 5 iulie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel