Sandvișuri calde cu carne tocată, gătite în cuptor. Te salvează mereu când ai oaspeți neașteptați
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Sandvișuri calde cu carne tocată, gătite în cuptor. Sursa foto: freepik.com
Sandvișuri calde cu carne tocată, gătite în cuptor. Sursa foto: freepik.com
Aceste sandvișuri pot fi făcute în avans și păstrate la frigider, apoi le poți reîncălzi rapid la cuptorul cu microunde, dacă este necesar.

Pâinea crocantă, umplutura suculentă de carne și roșiile se completează reciproc, așa că sandvișurile vor avea întotdeauna succes.

Ingrediente:

pâine - 8 felii,

carne tocată - 250 grame,

roșii proaspete - 2 bucăți,

cașcaval tare - 150 grame,

ceapă verde câteva fire,

piper negru și sare după gust.

 

Modul de preparare

 

Adaugă carnea tocată într-un bol. Pune ceapa verde tocată mărunt, sare și piper. Amestecă bine.

Taie roșiile în felii cu grosimea de un centimetru. Cașcavalul se dă prin răzătoarea grosieră.

Omletă thailandeză pentru un mic dejun hrănitor

Întinde uniform amestecul de carne tocată pe fiecare felie de pâine. Deasupra se pun feliile de roșii și cașcavalul topit.

Salată de primăvară cu ridichi și ouă. Un ingredient secret îi schimbă gustul tradițional

Pune sandvișurile pe o tavă de copt tapetată cu pergament. Coace-le în cuptorul preîncălzit la 180 de grade, circa 25 de minute. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel