SĂNĂTATE. Cină ușoară fără multe calorii. Trei variante
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Există numeroase idei pentru o cină ușoară, fără multe calorii.

Printre aceste variante se numără legume și carne la cuptor. O astfel de cină poate să fie o soluție rapidă pentru o cină gustoasă și sănătoasă. Folosește broccoli, ardei, ceapă roșie și cartofi pe care să le stropești cu ulei de măsline și condimente. Alături, în aceeași tavă, se pune o bucată de carne asezonată cu sare și piper. Se introduc la cuptorul încins timp de zece minute, după care se întoarce carnea și se mai lasă încă zece-15 minute.

O altă variantă este supa cremă de mazăre. Se pun la fiert în apă o ceapă tăiată mare, o rădăcină de pătrunjel tăiată mare, puțină țelină și un cartof tăiat în patru. După ce au fiert zece minute, se adaugă mazărea congelată. După încă cinci minute, se pasează supă cu ajutorul unui blender şi se asezonează cu sare, piper şi ulei de măsline. Poţi să serveşti supa cu sau fără crutoane.

[citeste si]

O a treia variantă se referă la dovleac copt cu roșii, spanac, pui și mozzarella. O jumătate de dovleac copt şi făcut spaghete cu furculiţa plus sos de roşii, ciuperci, spanac, ulei de măsline, pui şi mozzarella. Ca totul să fie mai rapid, poți să pui la cuptor patru jumătăți de dovleac ca să le ai coapte pentru serile în care nu ai timp să gătești, notează eva.ro. Astfel, îi faci spaghete cu furculița, pui în el puțin suc de roșii, ciuperci, spanac, piept de pui la grătar și mozzarella, stropești cu ulei de măsline și îl lași la cuptor zece-15 minute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel