Salată de piersici, roșii și brânză, ușoară și răcoritoare
Vă oferim rețeta unei salate suculente, ușoare și răcoritoare, plină de diferite gusturi, culori și substanțe utile.
Această salată se prepară rapid, așa că poate fi atât o gustare hrănitoare pe fugă, cât și o gustare prezentabilă pentru oaspeți. Are un aspect deosebit de spectaculos. Dacă roșiile, piersicile și mozzarella au dimensiuni apropiate, atunci pot fi așezate în straturi.
Puteți tăia ingredientele, amestecați și salata este gata. În plus, în loc de mozzarella se poate folosi brânză feta sau telemea, iar oțetul balsamic poate fi înlocuit cu oțet de mere.
Ingrediente:
piersici - 2 bucăți,
roții - 2 bucăți,
mozzarella - 200 grame,
busuioc - 1 crenguță,
ulei de măsline - 2 linguri,
oțet balsamic - 1 lingură,
sare după gust.
Cum se prepară
Pregătiți sosul. Amestecați uleiul de măsline, oțetul și un praf de sare până se omogenizează.
Carne cu ananas la cuptor, un deliciu culinar care te va cuceri. O rețetă din bucătăria franceză
Tăiați roșiile în cercuri subțiri. Tăiați piersicile în jumătate, îndepărtați sâmburii și tăiați în jumătăți de cercuri. Mozzarella se feliază. Frunzele de busuioc se toacă grosier.
Salată picantă de porumb, un aperitiv din bucătăria indiană
Pe o farfurie se pun roșiile, piersicile, brânză și busuiocul, alternând straturile. Turnați dressingul peste salată și serviți imediat. Poftă bună!
Vezi și. Salată delicioasă de vară cu avocado și porumb. Rețeta este simplă și ușor de preparat
Porumbul dulce și proaspăt, avocado cremos și roșiile suculente se îmbină perfect în această salată aromată. Și este extrem de ușor de preparat!
Din moment ce legumele de vară sunt la apogeul lor de prospețime, ar fi păcat să nu le consumi. Această salată proaspătă din avocado cremos, boabe dulci și suculente de porumb și roșii coapte, însoțite de cu un dressing ușor te va cuceri.
Pentru ca avocado să nu se întunece, toarnă peste el suc de lămâie și adăugă-l în salată chiar înainte de servire.
Ingrediente:
lămâie verde - 2 bucăți,
ulei de măsline extra virgin - 60 ml,
sare - 1/2 linguriță,
piper negru - după gust.
porumb - 1 conservă,
ceapă roșie - 1 bucată,
roșii cherry - 285 grame,
salată verde - câteva frunze,
avocado - 2 bucăți.
Rețeta, pas cu pas
Stoarce lămâile și amestecă bine sucul obținut cu ulei de măsline, sare și piper negru într-un castron până se omogenizează.
Ceapa roșie se taie cubulețe, iar roșiile cherry în sferturi. Rupe frunzele de salată. Deschide conserva de boabe de porumb. Se amestecă toate ingredientele într-un castron mare.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News