Vlăduţ, bucătarul de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a dezvăluit cum se pregătește cel mai îndrăgit desert din copilărie.
Ai nevoie de:
1600 gr biscuiți cu unt
300 gr unt
2 linguri cu cacao
200 gr rahat
400 gr ciocolată cu lapte
250 gr nuci
500 ml lapte
400 ml apă
250 gr zahăr
esență de rom
Mod de preparare
Mai întâi, sfărâmăm biscuiții și adăugăm laptele. Apoi, fierbem un sirop din 400 ml de apă cu zahăr și cacao, amestecând până se topește zahărul. Adăugăm untul și ciocolata, amestecăm intens până și acestea se topesc, punem și esența de rom și turnăm totul peste biscuiți.
Tăiem rahatul în cuburi mici, iar nucile le coacem ușor la cuptor. Încorporăm rahatul și nucile în compoaziția de biscuiți și lăsăm compoziția să se odihnească 20 de minute, potrivit a1.ro. După acest interval, trensferăm compoziția pe folie alimentară și o împachetăm sub formă de rulou, de salam.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- Plata pensiilor pentru luna mai. Daniel Baciu, șeful Casei de Pensii, precizări importante pentru pensionarii români
- Bacterie de origine fecală găsită în 2 milioane de sticle de apă ”de fițe”
- Ce nu știai despre praful din Sahara. „Călătoria“ de mii de kilometri datorită căreia se dezvoltă pădurea amazoniană
- Efectele prafului saharian asupra sănătății. Beatrice Mahler: Cine trebuie să aibă grijă să nu iasă din casă
- Horoscop 25 aprilie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care nu trebuie să mai amâne o discuție delicată! Nu vei scăpa
- Horoscop 24 aprilie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și pierde controlul. Va fi foarte greu să-ți revii!
- 5 pași pentru un somn mai bun conform oamenilor de știință
- Pască pufoasă fără aluat
- Ce se întâmplă cu pensiile românilor. Răsturnare de situație de la Poșta Română
- Cățelul tău are căpușe? Află cum le poți îndepărta în siguranță