Saffron Pledger va deveni membru Mensa la numai 3 ani. IQ-ul său a fost calculat la 140
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Saffron-Pledger
Saffron-Pledger

Micuţa britanică Saffron Pledger din Southend, Essex, a uimit comunitatea ştiinţifică şi a susţinut deja o serie de teste pentru a fi admisă în rândurile exclusivistei societăţi Mensa, după ce IQ-ul ei a fost calculat la 140.

Părinţii fetiţei au aflat cu surprindere că fiica lor este mai deşteaptă decât fostul preşedinte american Bill Clinton, al cărui IQ a fost calculat la 137, potrivit stirileprotv.ro. Cu un scor de 140, fetiţa de trei ani este pe picior de egalitate cu secretarul american Hillary Clinton şi Madonna, dar mai isteaţă decât Arnold Schwarzenegger (135) şi Nicole Kidman (132). Asta în condiţiile în care o persoană obişnuită are un coeficient de inteligenţă de 100.

Dar, în ciuda IQ-ului care o plasează în primii 2% cei ami deştepţi oameni ai planetei, micuţa Saffron are interesele unui copil de trei ani: „Sunt o fetiţă de trei ani şi sunt foarte fericită că am trecut aceste teste, deşi au fost destul de grele. Mă bucur că voi deveni membru Mensa. Când o să mă fac mare, o să mă joc cu jucăriile toată ziua. În curând o să mă duc la şcoală şi o să desenez şi o să alerg“

Cel mai tânăr membru Mensa esteElise Tan Robert, din Londra, care a fost admisă în rândurile clubului exclusivist în octombrie 2009, când avea numai 2 ani şi patru luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel