Data publicării:

S-au publicat normele pentru anul școlar 2020 - 2021. Ciolacu a descoperit GREȘEALA care s-a făcut: NU VĂD NIMIC despre asta!

Autor: Andrei Itu | Categorie: Politica
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat după ce Ministerul Sănătăţii a publicat, în transparenţă decizională, ordinul emis in temeiul Legii de modificare a Legii nr.1/2011 si a Legii nr.55/2020 – ORDIN pentru aprobarea Normelor privind instituirea de măsuri sanitare și de protecție în unitățile de învățământ în perioada pandemiei COVID-19.

'Au venit mult prea târziu aceste norme. Nu văd nimic despre testarea profesorilor și a personalului auxiliar. Este un lucru elementar. Ar trebui testați pentru ca părinții să aibă curaj să meargă cu copiii la școală. Când se vor face aceste teste? Este un sistem de izolare al profesorilor până încep școlile? Este o harababură! Nu sunt în stare să gestioneze situația!' a spus Ciolacu.

'Și la alegerile locale va fi un dezastru! Sunt 16 reprezentanți ai partidelor în secțiile de votare, nimeni nu știe cum se vor desfășura aceste alegeri! Când au timp să cumpere materiale dezinfectante?' a spus președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, într-o intervenție telefonică la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel