S-a surpat şoseaua pe DN1, între Braşov şi Bucureşti. Restricţii de circulaţie pe zeci de metri
Autor: Florin Răvdan | Publicat pe: 03 feb 2023, 12:28
WhatsApp
Facebook CNAIR
Facebook CNAIR
O porţiune din Drumul Naţional 1 s-a surpat vineri, 3 februarie, pe sensul de mers dinspre Braşov spre Bucureşti. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând de astăzi, 3 februarie, ora 10:00, pe DN1 Ploiești-Brașov, la kilometrul 99+050 de metri, în afara localității Breaza, pe sensul de mers către Ploiești, județul Prahova, se efectuează lucrări de reparații a carosabilului, întrucât terasamentul drumului s-a surpat pe o lungime de aprozimativ 60 de metri. Din acest motiv, banda nr. 1 este restricționată până la remedierea situației.

Şi pe A2, Bucureşti - Constanţa, este restricţionat traficul pe mai multe porţiuni 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi,  3 februarie, în intervalul orar 09.00 – 12.00, circulația este restricționată pe prima bandă pe autostrada A2, pe sensul Constanța spre București, la kilometrul 158+300 de metri, localitatea Fetești, județul Ialomița, pentru efectuarea unor reparații la pod.

Recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să se asigure temeinic înaintea schimbării benzii, semnalizând din timp această intenție. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?