S-a DECIS soarta directorului UNIFARM, Ionel Adrian. Cine este noul șef
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Membrii Consiliului de Administrație al CN UNIFARM SA au luat o decizie în urma Ordonanței procurorilor DNA.

'În cadrul ședinței care a avut loc astăzi, membrii Consiliului de Administrație al CN UNIFARM SA au aprobat constatarea suspendării de drept a contractului de director general al d-lui. Ionel Adrian începând cu data de 23 iunie 2020, dar nu mai târziu de data de 14 iulie 2020, data încetării de drept a mandatului de director general.

Măsura vine în urma Ordonanței procurorilor din cadrul Direcției Naționale Anticorupție de punere în acțiune a urmăririi penale si luarea măsurii controlului judiciar timp de 60 zile, precum și a măsurii complemenatre de a nu exercita funcția de director general și administrator la CN UNIFARM SA.

De asemenea, membrii Consiliului de Administrație au decis numirea d-lui Ionuț Ionescu, în funcția de director general interimar al societății pe o durată de maxim 4 luni, dar nu mai târziu de finalizarea procesului de recrutare pentru postul de director general, în conformitate cu OUG 109/2011.

Totodată, în cursul zilei de astăzi, reprezentanții Adunării Generale a Acționarilor au constatat suspendarea de drept a contractului de administrator al dlui Ionel Adrian începând cu data de 26 iunie 2020, până la ridicarea măsurii dispuse de DNA sau de către instanța de judecată.' potrivit unui comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel