Ruta Londra-New York va fi parcursă în 3 ore cu un avion supersonic. United Airlines a comandat 15 aeronave - VIDEO
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Ruta Londra-New York va fi parcursă în 3 ore cu un avion supersonic. United Airlines a comandat 15 aeronave / Foto: Pixabay
Ruta Londra-New York va fi parcursă în 3 ore cu un avion supersonic. United Airlines a comandat 15 aeronave / Foto: Pixabay
Ruta New York-Londra va fi parcursă în 3 ore cu un avion supersonic. United Airlines a comandat  deja 15 astfel de aeronave.

În viitorul apropiat am putea călători de la Londra până la New York în doar 3 ore. United Airlines a comandat  deja 15 avioane supersonice care ar urma să fie puse în circulație peste câțiva ani, transmite PRO TV. 

VEZI ȘI: Primul taxi zburător. VoloConnect așteaptă autorizarea pentru a putea decola și transporta pasageri / VIDEO

Prețul unui aparat este de două sute de milioane de dolari. Acestea seamănă izbitor cu legendarele Concorde, dar producătorul, Boom, susține că sunt mult mai prietenoase cu mediul și mai ieftin de operat. Vor parcurge distanța New York - Londra în trei ore, adică jumătate din durata curselor cu avioane convenționale. Ruta San Francisco - Tokio ar urma să fie străbătută în doar șase ceasuri, scrie CNBC. Aparatele ar trebui să intre în uz în 2029.

VEZI ȘI: Românii ar putea emigra legal în SUA mai ușor. Joe Biden dorește să ofere mai multe facilități

Vom putea călători oriunde în lume în doar patru ore, cu 100 de dolari

Astăzi un bilet de avion la 100 de dolari îl găsim rar - sau chiar deloc- și la ofertă, cu atât mai mult spre destinații ceva mai îndepărtate. Dar viitorul sună bine din acest punct de vedere. Am putea ajunge oriunde în lume în doar patru ore, cu doar 100 de dolari. Acesta este planul dezvăluit de CEO-ul Boom Supersonic, Blake Scholl. 

CNN scrie, pe Instagram, că Boom Supersonic vrea să construiască o aeronavă care poate merge ”oriunde în lume în doar patru ore, pentru 100 de dolari”, după cum a dezvăluit CEO-ul Blake Scholl. Avionul ar urma să fie unul cu zero emisii, ceea ce ne arată că viitorul poate fi unul spectaculos din acest punct de vedere. Acest obiectiv nu este unul cu termen limită. Se poate întâmpla chiar și peste zeci de ani.

”Ori eșuăm, ori schimbăm lumea”, spunea Blake Scholl într-un interviu pentru CNN. El spune că ”Bariera timpului e cea care ne ține departe. Credem că este extrem de important să rupem această barieră, schimbând astfel destinaţiile de vacanță, locurile unde putem face afaceri şi chiar persoanele de care ne putem îndrăgosti”, scrie rador

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel