Rudel Obreja confirmă din închisoare că are „cancer cu metastaze” și transmite: „Vreau să trăiesc”
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Rudel Obreja, condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost diagnosticat recent cu cancer. Primul mesaj transmis pe Facebook după ce a primit vestea.

”Dragii mei prieteni,

Țin să vă mulțumesc din inimă tuturor celor care v-ați mobilizat exemplar în susținerea cauzei mele, a VIEȚII MELE, a DREPTULUI de a TRĂI, alături de soție, de copiii mei, de voi toți.

Am nevoie de tratament in condiții UMANE, de grija medicilor și a familiei mele, extrem de importante în contextul actual și iată de ce:

- stau într-un salon de spital, aproape tot timpul cu perfuzii, care-mi atenuează durerile crunte;

- sunt păzit de gardieni în salon, corp la corp, zi și noapte

- nu am telefon, doar 5 vizite PE LUNĂ ale soției, deci nu am capacitatea de mișcare pentru a începe tratament sau operație chirurgicală.

Cer să mi se recunoască DREPTUL conferit de Lege, al întreruperii executării pedepsei, pentru a începe demersurile medicale în România sau în străinătate!

VREAU SĂ TRĂIESC!

Dar pentru asta am nevoie de Proceduri…

Rog respectuos Comisia de specialitate din cadrul Institutului Național de Medicină Legală Mina Minovici, să se constituie în timp util pentru întocmirea și prezentarea Raportului de Expertiză Medico-Legal la Tribunalul Ilfov, astfel încât Instanța de Judecată să se poată pronunța la termenul deja stabilit pentru data de 20.7.2022.

Orice amânare din cauza lipsei acestui Raport de Expertiza al INML îmi complică șansele!

Actele aflate la Dosarul medical, întocmite de cele doua Spitale sunt CLARE, este nevoie doar de confirmarea lor de către INML.

Am cancer cu metastaze.

CRUNT!

Cu VOIA LUI DUMNEZEU, am șanse să mă pot trata/ opera.

Repet, orice întârziere le diminuează!

Chiar dacă am avut parte de două condamnări NELEGALE, de încălcarea Legilor și a Constituției României pentru a fi trimis la închisoare, nu m-am sustras niciodată, n-o voi face nici de aici înainte.

După cum vedeți, apelez la Respectarea Legii, în această Țară…

OPTIMIST…CURABIL…măcar de CANCER!”, a transmis Rudel Obreja pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel