Rovana Plumb: Programul "Casa Verde" va continua
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat că Executivul a alocat o finanţare de 20 milioane lei pentru proiectele depuse până în prezent la Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) pentru programul "Casa Verde".

 "La nivelul Ministerului Mediului avem trei programe care vizează energiile regenerabile. Unul dintre acestea este programul privind creşterea producţiei de energie din surse regenerabile, unde au fost depuse 68 de proiecte cu o valoare totală de peste 1,2 miliarde de lei", a spus Rovana Plumb.

 Programul privind instalarea sistemelor de încălzire care utilizează energie regenerabilă, care presupune înlocuirea sau completarea sistemelor clasice de încălzire, unde sunt 38 de proiecte în valoare de 40 milioane de lei.

 "Pentru vestitul program "Casa Verde", la rectificarea bugetară am găsit posibilitatea de a-l repune în practică, în sensul finanţării până la nivelul de 20 milioane de lei până la finele anului a proiectelor deja depuse la Administraţia Fondului pentru Mediu", a mai spus ministrul Mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel