"Romina, VTM", cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile. Joacă Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești și Costel Biju
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Romina VTM
Sursa foto: Facebook Romina VTM
Romina, VTM  pare a fi cel mai bine vândut film românesc din toate timpurile

"Romina are o distribuție foarte interesantă. Nu m-am ocupat pe partea asta de casting atât de mult, dar pot să spun că printre numele din distribuție se numără Nicole Cherry, Tzancă Uraganu, Bogdan de la Ploiești, Costel Biju”, a dezvăluit Selly, co-producătorul filmului, scrie click.ro.

Povestea poartă semnătura regizorală a lui Paul Răzvan Macovei. 

"Această performanță ne bucură foarte mult. Este un semn foarte bun, nu doar pentru Romina, VTM!, ci și pentru filmul românesc în general. Faptul că românii au un apetit atât de mare să meargă în sala de cinema este îmbucurător și sperăm ca cei care au fost la cinema să le spună și prietenilor lor să meargă la film”, spune Selly.

Peste 35.000 de bilete au fost vândute deja în pre-sale, un record absolut pentru cinematografia românească, iar peste 54.364 de oameni au venit sa vada filmul “Romina, VTM”.

Despre ce este vorba în film

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentin (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit, scrie cinemagia.ro. Romina îl ajută pe Valentin să devină artist în toată regula, și, fără să își dea seama, Valentin ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan DLP).

Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat și asta îl face pe Valentin să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei și dacă da, la ce cost? se îndrăgostească de Valentin (Rareș Maris), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planul de a cânta la chitară pe stradă, ca să câștige bani. Tânăra îl ajută să devină un artist adevărat. În peisaj apare apoi Gino, fostul iubit al Rominei, care îl face gelos pe Valentin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel