Românii testaţi pe aeroportul din Creta au primit REZULTATELE
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Au venit rezultatele testelor COVID-19 ale românilor care au venit cu avionul pe insula Creta, din Grecia. 

"Breaking: toţi turiştii români testaţi ieri în Creta sunt NEGATIVI.

Ieri, pe aeroportul din Creta au fost luate 550 de teste (turişti de la mai multe avioane) şi toate sunt negative. Tot ieri, în toata Grecia au fost luate 1972 de teste de la turişti şi doar două au fost pozitive. Nu doar românii sunt testaţi - astazi, de exemplu, tot în Creta a fost testat un întreg avion de la Munchen.

Motivul testării intregului avion este doar acum la inceput de sezon, pentru ca se doreşte crearea unei baze de referinţă cu date de sănătate la turişti din toate ţările. Ulterior, vor fi testaţi PRIN SONDAJ, maxim 10-15 turişti dintr-un avion. Cei care vor fi testaţi vor fi aleşi de un soft, aleatoriu, în baza codului QR pe care îl primesti dupa ce completezi celebrul formular online.

Turiştii români testaţi ieri pe aeroport au plecat apoi spre hoteluri şi nu li s-a impus să stea în camere. Doar dacă ar fi ieşit pozitivi ar fi fost contactaţi individual pentru transfer la hotelul de izolare de pe insulă.", a scris Răzvan Pascu, consultant în turism, pe Facebook. 

VEZI ŞI Toți românii dintr-un avion care a aterizat în Creta, testați, deși autoritățile elene anunțaseră altceva. Pasager: "A fost o surpriză pentru toți"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel