După ce ministrul Justiției, Tudorel Toader, a publicat rezoluția de clasare a dosarului în care este implicat Klaus Iohannis, însă, de procurorul Cristian A. Lazăr, și nu de către Augustin Lazăr, procurorul din dosar a avut prima reacție, potrivit România TV.
"Rezoluția de clasare adoptată în dosar s-a întemeiat pe o anchetă efectivă, deplină, care a contat în audierea mai multor persoane, care aveau relevanță în economia cauzei, inclusiv a domnului Klaus Iohannis, care a fost audiat de două ori și a răspuns întrebărilor procurorilor. Soluția adoptată este legală și temeinică. Nu a fost contestată pe nicio cale, nu este o soluție dată de pe scaun sau fără verificări. S-au parcurs toți pașii legali, spune procurorul Cristian A. Lazăr, potrivit România TV.
Vezi și: Ordonanţa de clasare anunţată de Toader, făcută publică
Luju.ro precizează că este posibil ca Tudorel Toader să îl fi confundat pe Procurorul General Augustin Lazar cu un alt procuror de la PICCJ. Este vorba despre Cristian Lazar, adjunct al Secţiei de urmărire penală şi criminalistică de la Parchetul General.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
- De ce militarii și oamenii cu handicap nu au primit „pensia” înainte de Paște 2024. Unde s-a produs confuzia
- "Femeile din România și cele din Italia sunt foarte diferite”. Designerul Giulia Rossignoli dă cărțile pe față: E total invers
- Motivul pentru care o tânără a refuzat să mai plătească la casele self-pay din supermarket / video
- Medeea Marinescu își explică lipsa de reacție publică după ce Florin Piersic a fost internat de urgență
- BANCUL ZILEI: Rețeta ciorbei de burtă
- BANCUL ZILEI: Secretul ascuns al limbii române
- Adio, mașini în București? Ce spune Nicușor Dan
- Ieșirea din scenă a lui Klaus Iohannis: pas cu pas, spre scenariul lansat în DCNews în decembrie 2023
- Medicul Alin Popescu, despre un aliment de pe masa de Paște: Preparat așa... e nenorocire completă / Asta e o regulă pe care mulţi nu o respectă, din păcate
- Friptură de miel, ideală de Paște 2024. Rețeta secretă a pilotului Osiceanu. Invitații tăi vor fi încântați