România, în stare de urgență. Traian Berbeceanu, despre raționalizarea alimentelor. Apel către români
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Traian Berbeceanu
Traian Berbeceanu
Traian Berbeceanu a transmis un mesaj după ce președintele Iohannis a decretat starea de urgență ca urmare a pandemiei de COVID-19.

Consilierul ministrului Marcel Vela a dat asigurări că starea de urgență e menită să ajute populația. Berbeceanu a afirmat că alimentele nu vor fi raționalizate, țara nu va fi blocată și nu vor exista abuzuri ale autorităților.

„Starea de urgență are menirea de a ajuta populația, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieți în cele din urmă.

În același timp, știrile false și interpretările rău intenționate nu fac decât să îngreuneaze situația, să ne îndepărteze, pe noi toți, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării și stoparea răspândirii noului corinavirus.

Nu este adevarat că alimentele vor fi raționalizate, nu este adevărat că țara va fi blocată și mai ales este falsă ideea potrivit căreia, declararea stării de urgență ar putea să genereze abuzuri ale autorităților.

Mass media, în mod special, cei care aleg să își exprime părerile prin intermediul rețelelor sociale, în particular, au datoria de a prezenta obiectiv, calm și realist situația. Iar dumneavoastră trebuie să aveți încredere în mesajele, indicațiile, solicitările și recomandările autorităților!”, a transmis Berbeceanu pe pagina personală de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel