Data publicării:

România - Anglia, EURO 2019 U21. Mesajul lui Florinel Coman pentru site-ul UEFA

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Sport
WhatsApp
România 4-2 cu Anglia. Istoria unei victorii senzaționale la Campionatul European Under-21
România 4-2 cu Anglia. Istoria unei victorii senzaționale la Campionatul European Under-21
Mijlocaşul celor de la FCSB, Florinel Coman, a fost eroul naţionalei României U21 în meciul cu Anglia, de la Campionatul European de Tineret, după ce a marcat două goluri pe final de meci. Acesta a fost intervievat după partidă de cei de la UEFA.com şi a vorbit despre determinarea tricolorilor. 

"A fost o seară specială pentru mine. Nu am trăit așa ceva în cariera mea. Mă bucur foarte mult pentru că am reușit să batem Anglia, o echipă foarte bună. Avem 6 puncte după două meciuri. A fost un gol foarte frumos. Mi-a venit totul așa natural. Mi-a venit mingea și am șutat. A fost un final nebun și am avut publicul în spate și ne-a împins spre al treilea și al patrulea gol.

Când am intrat, am spus că nu avem cum să ieșim învinși. După acel meci nebun e normal să ne bucurăm. Am cântat cu toții, ne-am bucurat împreună. Nu aveam cum să câștigăm dacă nu aveam publicul în spate. Suporterii au contat foarte mult pentru noi. Cred că le datorăm totul lor ", a spus Florinel Coman pentru site-ul uefa.com, conform frf.ro.

România joacă luni, 24 iunie, de la ora 22,00, ultimul meci al fazei grupelor contra Franţei. Cocoşii galici au şi ei şase puncte, iar un egal califică ambele echipe în semifinale. 

Mai mulţi tricolori, odihniţi 

Din cauza oboselii acumulate, dar şi a căldurii excesive, Mirel Rădoi ar putea odihni mai mulţi jucători în ultimul meci al grupei. Astfel, vedetele Ianis Hagi, George Puşcaş, Cristi Manea sau Andrei Ivan ar putea fi rezerve, iar în locul lor ar putea intra fotbalişti care au evoluat mai puţin. 

Iată cum ar putea arăta echipa tricolorilor. 

Ionuţ Radu - Radu Boboc, Virgil Ghiţă, Ricardo Grigore, Paşcanu - T.Băluţă, Nedelcu - Man, Vlad Dragomir, Coman - Adrian Petre

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel