Cine îl va antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Al-Nassr, echipa din Arabia Saudită la care evoluează Cristiano Ronaldo, a anunţat marţi că l-a demis pe antrenorul portughez Luis Castro, după un început de sezon ezitant.

Citește și - Cristiano Ronaldo și-a uimit fanii cu ce a postat pe noul său canal de YouTube - Video

Al-Nassr a debutat luni, în Liga Campionilor Asiei, cu un rezultat dezamăgitor, scor 1-1 contra echipei irakiene Al-Shorta, , transmite AFP. ”Clubul Al-Nassr a decis oficial să înceteze relaţia contractuală cu antrenorul Luis Castro”, a anunţat, pe reţeaua X, gruparea din oraşul Riad. Tehnicianul pregătea din vara anului 2023 echipa a cărei mare vedetă este compatriotul său Cristiano Ronaldo.

Al treilea antrenor care părăseşte echipa de la sosirea lui Ronaldo

Luis Castro, în vârstă de 63 de ani, este al treilea antrenor care părăseşte echipa de la sosirea, la începutul lui 2023, a lui Ronaldo, de cinci ori câştigător al Balonului de Aur, pentru un contract a cărui valoare totală a fost estimată la 400 de milioane de euro. Francezul Rudi Garcia a părăsit clubul în aprilie 2023, înlocuit pentru scurt timp de croatul Dinko Jelicic, înainte ca Luis Castro să fie numit în iulie 2023.

Cristiano Ronaldo nu a reuşit să câştige campionatul din Arabia Saudită

Printre echipele pregătite de Luis Castro a fost Şahtior Doneţk, cu care a devenit campion al Ucrainei în 2020. O adevărată emblemă a dezvoltării spectaculoase a campionatului saudit, Cristiano Ronaldo nu a reuşit să câştige liga din această ţară, singurul său trofeu de până acum fiind Cupa Campionilor Cluburilor Arabe de anul trecut. Al-Nassr a terminat pe locul doi ultima ediţie de campionat, departe de câştigătoarea titlului, Al-Hilal. Echipa a remizat în două din cele trei partide disputate în noul sezon.

Cine este în pole-position pentru a îl antrena pe Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Monarhia petrolieră din Golf s-a remarcat, cheltuind sume enorme în ultimii doi ani pentru a atrage jucători precum Ronaldo, Neymar, Karim Benzema, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Joao Cancelo sau Ruben Neves. La Gazzetta dello Sport a scris că italianul Stefano Pioli, fostul antrenor al lui AC Milan, poartă negocieri pentru preluarea conducerii tehnice a lui Al-Nassr, notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel