România, amical de lux cu Argentina
Data publicării:
Autor: Dan Carp
WhatsApp
CM 2018
CM 2018
România ar putea disputa un amical de lux cu Argentina.

Naționala de fotbal a României ar putea disputa un super amical în această vară. Federația Română de Fotbal este în negocieri pentru programarea unui amical cu Argentina, participantă la Campionatul Mondial din Rusia.

Meciul s-ar putea disputa chiar înainte de Campionatul Mondial, în funcție de disponibilitatea naționalei „pumelor", informează TV Digi Sport.

Vestea a fost primită cu entuziasm de către tricolori. Claudiu Keșeru speră să fie selecționat să evolueze contra lui Lionel Messi.

„Este o surpriză, mă bucur foarte mult deoarece Argentina este o echipă extraordinară. Sper să fiu prezent la acel meci. Până la urmă, daca jucăm cu Argentina, trebuie să o şi punem în dificultate", a declarat Claudiu Keșeru, atacantul lui Ludogoreț, potrivit Pro X.

România a jucat ultima oară împotriva Argentinei în 2014, într-un meci amical. Partida a fost disputată pe 5 martie, în ziua în care Răzvan Burleanu a câștigat primul mandat la FRF. Meciul România - Argentina fusese inițial programată în 2011, pentru a inaugura Arena Națională, însă din cauza întârzierilor de finalizare a construcției, a fost reprogramată. 

Amicalele de lux ale României din ultimii ani

2017: România - Chile 3-2 (Cluj Arena)

2016: România - Spania 1-1 (Cluj Arena)

2015: Italia - România 2-2 (Stadio Renato Dall'Ara, Bologna)

2014: România - Argentina 0-0 (Arena Națională)

2012: România - Uruguay 2-1 (Arena Națională)

2011: Brazilia - România 1-0 (Sao Paulo)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel