Urmărește emisiunea live
Româncă din Galați, UCISĂ în bătaie de iubit, în Austria. Cadavrul, abandonat pe scările unei instituții publice
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Româncă din Galați, UCISĂ în bătaie de iubit, în Austria. Cadavrul, abandonat pe scările unei instituții publice / Foto: Pixabay
Româncă din Galați, UCISĂ în bătaie de iubit, în Austria. Cadavrul, abandonat pe scările unei instituții publice / Foto: Pixabay
O româncă din Galați a fost ucisă în Austria.

O gălățeancă de 29 de ani a fost omorâtă în bătaie în Austria, scrie Realitatea.net. Criminalul ar fi chiar iubitul femeii. Suspectul a fost reținut de polițiștii austrieci. Acesta ar fi tot din Galați și ar avea 28 de ani. El ar fi abandonat cadavrul iubitei sale pe scările unei instituții publice. 

Anchetatorii austrieci nu exclud varianta unui omor comis din gelozie, dar și pentru că proxenetul și-ar fi văzut în pericol sursa de venit. Bărbatul a mărturisit, miercuri dimineața, că el a ucis-o pe femeie. Trupul neînsuflețit fusese aruncat de iubitul pe nume Andrei pe scările unei instituții publice din Villach, al doilea cel mai mare oraș din Carintia, situat în sudul Austriei, în apropierea frontierei cu Italia și Slovenia.

Tânăra a fost bătută posibil cu o bâtă de baseball. Pe corpul acesteia ar fi vizibile numeroase leziuni. Medicii echipajului de urgență, chemați la fața locului de martori, nu au putut să o salveze. 

"O autopsie a cadavrului efectuată în cursul nopții a arătat că femeia, o tânără româncă de 29 de ani, a murit în urma violențelor. Momentul exact al morții nu a fost încă stabilit.", au precizat polițiștii, citați de cotidianul austriac heute.at.

Pentru că iubitul ei a fost cel care i-a scos cadavrul din mașină și l-a pus pe scările clădirii, sub ochii mai multor martori, poliția a considerat că bărbatul ar putea avea legătură directă cu moartea ei. Acesta ar fi crezut că respectiva clădire administrativă ar fi un spital. Cei doi s-au certat, a spus el, fără să dea alte detalii despre motivul crimei. El nu ar cunoaște limba germană și nici orașul Villach.

Evadare din arestul Poliţiei Dolj - bărbatul este suspectat de crimă

Un bărbat din Dolj, suspectat de crimă, a evadat din arest joi seară. 

El era deja condamnat la 3 ani de închisoare pentru comiterea mai multor fapte de furt, anunţă Antena 3, şi fusese adus de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă în arestul IPJ Dolj pentru a fi anchetat în legătură cu uciderea unei femei de 82 de ani, pe care a şi tâlhărit-o. Lăsat nesupravegheat, bărbatul ar fi reuşit să forţeze o uşă care nu era folosită.  

Numele său este Andrei Sorin Cruţan şi este din comuna doljeană Unirea, iar IPJ Dolj a pus la dispoziţia presei şi o fotografie a acestuia. Are 1,77 m înălţime şi 65 kg. Vezi fotografia bărbatului AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel