Roman, susținător al lui Cîțu, după atacul lui Orban: Încalci toate principiile liberale
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Ludovic Orban / Foto gov.ro
Ludovic Orban / Foto gov.ro
Florin Roman, susținătorul lui Florin Cîțu la alegerile interne, reacționează după ultimul atac al lui Ludovic Orban.  

Florin Roman, susținătorul lui Florin Cîțu, spune că Ludovic Orban, premier în funcție la alegerile generale, a ieșit pe locul 3 în Capitală, în vreme ce Florin Cîțu are în spate o echipă care a confirmat.

„Văd ca nu trece o zi fără ca Ludovic Orban și susținătorii lui să nu ne atace, pe cei care îl susținem pe Florin Cîțu. (…) Sute de președinți de organizații și simpli membri, nimeni nu scapa de atacurile lui Orban și ale susținătorilor lui. Așa înțeleg ei, ca se derulează ! Florin Citu are o echipă de oameni care au confirmat. Vin din organizații puternice, cu rezultate pentru PNL. Care au câștigat alegeri, în timp ce Ludovic Orban, premier în funcție la acea dată, cu sprijinul lui Nicușor Dan, a reușit <performanța> unui loc trei la București”, spune deputatul PNL, Florin Roman.

Roman spune că Ludovic Orban se plimbă singur prin țară, „pentru ca nu i-a plăcut meritocrația, ci mai degrabă slugărnicia”.

„Unde îți este echipa, Ludovic? Ne vom vedea la fiecare conferință județeană și acolo o să se audă adevărul! Nu cu manipulări, minciuni și jigniri, cum din păcate îți tratezi colegii care ți-au adus victorii! Prin astfel de manifestări încalci toate principiile liberale pe care le invoci în spațiul public”, îi transmite Roman lui Orban.

Ludovic Orban, nou atac 

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut un nou atac la contracandidatul său la funcția de președinte al partidului, spunând că nu poți vorbi de suflu nou cu o echipă în care sunt Emil Boc, Gheorghe Flutur și, în acest caz, ar trebui redefinit „suflul nou”.

Ludovic Orban a spus că pentru el alegerile se vor termina după ce se va da și ultimul vot și că el consideră că a adus un suflu nou în partid.

Congresul PNL, la care se va alege președintele PNL, va avea loc în 25 septembrie. Candidează Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel