Român din Germania, găsit aproape mort în barul său din Mannheim. Poliția face un APEL la cetățeni
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Român din Germania, găsit aproape mort în barul său din Mannheim / Foto: Pixabay
Român din Germania, găsit aproape mort în barul său din Mannheim / Foto: Pixabay
Un român din Germania a fost găsit grav rănit în barul său din Mannheim.

Un român în vârstă de 43 de ani a fost găsit săptămâna trecută plin de sânge și cu răni grave la cap, în barul său din Mannheim, scrie Știridiaspora.ro. Polițiștii germani anunță că principalul suspect în acest caz este un conațional în vârstă de 34 de ani.

Deși identitatea acestuia a fost stabilită, oamenii legii nu au reușit încă să îl găsească,  motiv pentru care polițiștii germani solicită informații de la posibilii martori sau de la oricine deține detalii privind agresiunea sângeroasă.

Ce s-a întâmplat

Incidentul s-a petrecut joi, 3 iunie, atunci când românul a fost găsit grav rănit în bar său din Mannheim, de două persoane care au alertat poliția. Potrivit informațiilor inițiale, între victimă și o altă persoană/sau mai multe a existat o altercație care s-a soldat cu rănirea gravă a românului. Deocamdată nu se știe de la ce a izbucnit scandalul.

La fața locului au intervenit polițiștii și un echipaj medical. Românul a fost dus la spital, iar momentan se află internat la terapie intensivă. Identitatea făptuitorului sau a făptașilor este încă necunoscută, precizează anchetatorii germani. Poliția Judiciară din Mannheim a preluat investigațiile ulterioare, iar cercetările sunt efectuate sub acuzația de tentativă de omor. Barul în care a avut loc agresiunea a fost pus sub sechestru de polițiști.

Oamenii legii solicită persoanelor care pot furniza informații relevante despre infracțiune și / sau făptuitor sau făptași să contacteze Poliția la numărul 0621 / 174-4444, relatează publicația Mannheim24.

Cadavrul unui român, găsit pe un câmp 

Săptămâna trecută, cadavrul în descompunere al unui român în vârstă de 37 de ani a fost găsit pe un câmp din Bavaria, de către un fermier. Poliția Judiciară din Landshut a preluat ancheta și încearcă să stabilească circumstanțele exacte ale morții bărbatului.

"Se poate presupune că persoana zace pe câmp de mai mult timp.”, precizează poliția într-un comunicat, precizând că trupul bărbatului se afla în stare destul de avansată de descompunere.

În acest caz poliția nu are un suspect așa că a făcut apel la cetățeni. Știrea completă o poți citi AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel