Rogozin, mesaj pentru oficialitățile din România și Moldova: Vă așteptăm cu nerăbdare la Moscova
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a continuat mesajele belicoase la adresa României și a Republicii Moldova, după ce anterior scrisese  pe contul său de Twitter că autoritățile de la București nu i-au permis accesul în spațiul aerian al României, la cererea Statelor Unite.

Într-un mesaj postat sâmbătă seara pe contul său oficial de Twitter, Dmitri Rogozin a transmis că ruşii aşteaptă "acum cu nerăbdare, la Moscova, delegaţii guvernamentale ale României şi Republicii Moldova".

Vezi și: Rogozin, un nou avertisment pentru România. "În curând vă vom explica cine sunteți și ce credem despre voi". Băsescu nu-l ia în seamă

În același mesaj, vicepremierul Rusiei a postat un link către postul de televiziune Rossia 24, cu un reportaj privind dificultăţile întâmpinate de delegaţia rusă în drumul spre Moscova, scrie Mediafax.

Dmitri Rogozin a anunţat, sâmbătă, că a revenit la Moscova, din Republica Moldova, în pofida faptului că avionul său a fost obligat de către avioane ucrainene de interceptare să se întoarcă din drum, la Chişinău, conform agenţiei ruse Itar-Tass.

Citește și: Rogozin amenință România. MAE, apel către Moscova

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel