"Robotul" Haaland, de neoprit. Încă o reușită pentru Manchester City în meciul cu Southampton - Video
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
"Robotul" Haaland, de neoprit. Încă o reușită pentru Manchester City în meciul cu Southampton -
"Robotul" Haaland, de neoprit. Încă o reușită pentru Manchester City în meciul cu Southampton -
Manchester City şi Chelsea au obţinut victorii la scor sâmbătă pe teren propriu în etapa a 10-a a campionatului de fotbal al Angliei, 4-0 cu Southampton, respectiv 3-0 cu Wolverhampton Wanderers.  Atacantul norvegian Erling Haaland a reuşit un nou gol pentru City. 

Atacantul norvegian Erling Haaland a reuşit un gol pentru City, care a mai punctat prin Joao Cancelo, Phil Foden şi Riyad Mahrez (49). Haaland are 20 de goluri în toate competiţiile pentru echipa la care a venit în această vară.

Rezultate înregistrate sâmbătă până la această oră: Chelsea - Wolverhampton 3-0 Au marcat: Havertz (45+3), Pulisic (54), Broja (89) Bournemouth - Leicester City 2-1 Au marcat: Billing (68), Christie (71), respectiv Daka (10) Newcastle United - Brentford 5-1 Au marcat: Guimaraes (21, 56), Murphy (28), Almiron (82), Pinnock (90 - autogol), respectiv Toney (54 - penalty) Manchester City - Southampton 4-0 Au marcat: Cancelo (20), Foden (32), Mahrez (49), Haaland (65) Sâmbătă mai este programată întâlnirea Brighton - Tottenham.

Duminică au loc meciurile Crystal Palace - Leeds United, West Ham - Fulham, Arsenal - Liverpool şi Everton - Manchester United. Etapa se încheie luni cu partida Nottingham Forest - Aston Villa. Campioana en titre Manchester City a urcat provizoriu în fotoliul de lider, cu 23 de puncte după nouă jocuri, două mai mult decât Arsenal, ce are opt jocuri disputate. Tottenham ocupă locul 3, cu 17 puncte după opt jocuri. Chelsea este pe 4, cu 16 puncte după opt jocuri. 

Citește și - Fanii din Premier League au dat peste 2 milioane de semnături pentru excluderea "robotului" Erling Haaland din campionat

Erling Haaland este considerat robot de fanii din Premier League. 

"Este un robot, nu un om": o petiţie pentru excluderea fotbalistului norvegian Erling Haaland din Premier League a adunat peste 2 milioane de semnături, scrie joi L'Equipe.

Atacantul lui Manchester City, strălucitor de la începutul sezonului, "este un robot, nu un om", potrivit petiţiei pline de umor care cere, pe Internet, excluderea sa din Premier League.

Un cyborg? O maşină? Un robot? Nu lipsesc superlativele pentru a-l descrie pe Erling Haaland, care face senzaţie în debutul actualei stagiuni, cu 14 goluri în 8 meciuri din Premier League şi 5 goluri în 3 meciuri din Liga Campionilor. De miercuri, atacantul lui City este vizat de o petiţie, care solicită autorităţilor britanice ca norvegianul să fie "exclus" din campionatul Angliei.

"Este un robot", au afirmat fanii englezi la originea acestei petiţii. Jucătorul de 22 de ani, venit în vară la Manchester City, s-a adaptat rapid la noua sa echipă şi a reuşit deja trei triple în opt etape de campionat.

Această petiţie a rămas câteva ore online şi a strâns peste două milioane de semnături, înainte de a fi retrasă. Din punct de vedere juridic, având în vedere numărul de semnatari, subiectul acestei petiţii ar fi trebuit să fie dezbătut de Parlamentul Regatului Unit, scrie Agerpres. 

Transferul deceniului în fotbal. Real Madrid pregăteşte 180 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Haaland

Real Madrid, campioana Europei la fotbal, îşi programează deja viitoarele transferuri, în vederea întineririi echipei, iar una dintre principalele sale ţinte este norvegianul Erling Haaland, atacantul formaţiei engleze Manchester City, scrie cotidianul sportiv spaniol AS.

Haaland a semnat în această vară un contract pe cinci ani cu campioana en titre a Angliei, în care a inclus însă o clauză de reziliere în valoare de 180 de milioane de euro, care va putea fi activată în vara lui 2024, lucru de care doreşte să profite Real Madrid.

Atacantul norvegian, "a cărui dorinţă de a îmbrăca tricoul blanco a rămas intactă", este considerat înlocuitorul ideal pentru golgheterul francez Karim Benzema, care va împlini 35 de ani în luna decembrie, adaugă AS.

Între Erling Haaland şi Real Madrid au mai existat anterior discuţii, tatăl fotbalistului vizitând centrul de pregătire de la Valdebebas împreună cu regretatul impresar Mino Raiola, însă atacantul a preferat în final să semneze cu Manchester City, unde avea asigurat un loc de titular, nedorind să intre în competiţie cu Benzema pe Santiago Bernabeu, subliniază cotidianul iberic.

Real Madrid mai are în vizor şi un alt jucător al "cetăţenilor", portughezul Joao Cancelo, care a mai evoluat în Primera Division la Valencia, între 2014 şi 2018, pe care ar dori să-l aducă pe Santiago Bernabeu în vara viitoare, pentru o sumă maximă de 40-50 milioane de euro. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel