Roberto Mancini a spus de ce Andrea Compagno a fost pus pe lista preliminară a convocărilor pentru naţionala Italiei
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook FCSB
Facebook FCSB
Andrea Compagno, atacantul italian al celor de la FCSB, a fost trecut de selecţionerul Italiei, Roberto Mancini, pe lista preliminară a jucătorilor care ar putea fi convocaţi pentru meciurile cu Anglia şi Malta. 

"Îl urmăresc de doi ani. Joacă mereu și înscrie. L-am convocat în lotul lărgit, iar ulterior vom vedea care va fi situația.

Problemele din atac sunt serioase. Immobile e accidentat, posibil și Raspadori. Sunt mari semne de întrebare. Cei mai mulți dintre atacanții centrali au jucat foarte puțin în ultimele luni.

Nu avem un titular, cu excepția lui Gnonto, care evoluează ceva mai mult la Leeds și poate fi folosit și ca atacant central.

În rest, suntem într-o situație dificilă. Până și Scamacca se recuperează după o accidentare, iar Belotti joacă puțin. La mijloc și în apărare avem soluții. În atac avem probleme, dar nu pentru că nu avem talente, ci pentru că nu joacă", a spus Roberto Mancini, într-un interviu acordat în Italia. 

Tatăl lui Compagno: E mândru, dar suntem foarte precauţi

"E mândru de convocarea la naţională, dar este doar pe o listă preliminară, așa că suntem foarte precauţi. Este normal ca pentru el şi pentru noi să fie o adevărată mândrie.

Se spune mereu că Italia nu l-a observat, dar nu e adevărat. În viaţă, lucrurile se întâmplă când trebuie. Nu ne aşteptam la o asemenea agitație și vă mulţumesc pentru interes. Trăim acest moment cu simplitate şi smerenie.

Nu va fi uşor, pentru că se preferă jucătorii din Italia, un campionat mai bun, dar noi suntem liniştiţi. Cred că visul fiecărui copil este să ajungă acolo unde este fiul meu.

Pentru un om din Palermo, este o mare satisfacţie. Vom vedea ce se va întâmpla. După atâtea uşi închise în nas, a venit momentul să ne bucurăm.

Mulţi jucători explodează la o vârstă înaintată. El e un băiat umil şi concentrat doar să câştige campionatul cu FCSB şi să devină golgheter, ar fi ceva istoric", a spus Rosario Compagno, potrivit publicației Palermo.gds.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel