Data publicării:

Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3, a rămas fără permis de conducere

Autor: Florin Răvdan | Categorie: Politica
WhatsApp
Robert Negoita Foto: Crișan Andreescu
Robert Negoita Foto: Crișan Andreescu
Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, nu mai are permis de conducere. 

Conform Digi24, Robert Negoiţă a fost prins circulând pe contrasens pe calea Dudeşti şi, astfel, a fost amendat cu 870 lei şi lăsat fără permisul de conducere. 

"La data de 16 mai a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație.

În acest context, conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în valoare de 870 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile", a transmis Brigada Rutieră București.

Chirieac: Robert Negoiță e cel mai bun primar din București. Nicușor Dan a salvat Primăria de la faliment, dar legat de palmieri, nu avea altceva mai bun de făcut decât să-i smulgă?

Bogdan Chirieac, analist politic, a avut o intervenție telefonică la Antena3 CNN, unde a vorbit despre eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București.

„S-a ajuns mult prea departe. Robert Negoiță este cel mai bun primar din București, de mulți ani de zile. Sectorul 3 arată altfel decât orice alt sector, iar Nicușor Dan, totuși, a salvat Primăria Capitalei de la faliment, a plătit jumătate din datoria pe care o avea orașul.

Altceva mai bun de făcut nu era decât să smulgi copacii din rădăcină? Vă întreb. Că sunt palmieri, că sunt platani, că sunt brazi, că sunt ce vreți dumneavoastră, altceva nu aveai de făcut?

Adică nu te uiți în Sectorul 1 care a ajuns o groapă de gunoi înspăimântătoare în care animalul de companie e șobolanul și te duci să smulgi copacii din pământ. Probabil că și domul Nicușor Dan a fost rău sfătuit de apropiații săi.”, a spus Bogdan Chirieac.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

Luni seară, Robert Negoiţă a avut un schimb aprins de replici cu primarul general Nicuşor Dan, pe care l-a acuzat că nu respectă legea. 

"Vorbeşte despre lege un om care nu respectă legea. Scrie în lege că o dată pe lună primarul general face întâlnire cu primarii de sector pentru coordonare. Întrebaţi-l pe Nicuşor Dan de când nu a mai făcut întâlnire cu primarii de sector pentru coordonare. Cum să ne înţelegem dacă nu răspunde la telefon şi la mesaje? Cum? Niciunuia dintre noi. Nu numai mie. Niciun primar de sector nu are dialog cu primarul general. E în lumea lui şi o spun cu mare regret", a declarat Robert Negoiţă la Digi24.  CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel