Ricky Martin se căsătoreşte cu iubitul său, Carlos Gonzalez
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Cântăreţul portorican Ricky Martin şi iubitul său, Carlos Gonzalez, se vor căsători pe 28 ianuarie în New York, informează ziarul Căsătoria dintre două persoane de acelaşi sex a fost aprobată în New York în anul 2011 pe data de 24 iunie. Mariajul celor doi va avea loc în oraşul în care căsătoria dintre gay a fost aprobată. În anul 2010, Ricky Martin care a împlinit pe data de 24 decembrie vârsta de 40 de ani, şi-a făcut publică orientarea sexuală şi s-a declarat pro pentru căsătoria între homosexuali.

Potrivit 20minutos.es, artistul doreşte ca şi în Puerto Rico, locul naşterii sale, mariajul între persoanele de acelaşi sex să devină un fapt real. „Este ceea ce vreau, să se spună NU discriminării, pentru ca egalitatea între oameni să fie reală în ţara mea”, a declarat Ricky Martin.

Cântăreţul a participat la multe evenimente în favoarea homosexualilor, iar în luna martie 2011 a primit, la New York, premiul Vito Russo din partea Gay & Lesbian Alliance Against Defamation pentru contribuţia sa la promovarea drepturilor homosexualilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel