Rică Răducanu, internat în salonul care a ARS la Matei Balș: ACOLO am stat 2 săptămâni. Am vrut să o aduc pe soție cu mine în salon, a REFUZAT
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Rică Răducanu a făcut declarații uluitoare. A fost internat la "Matei Balș", în secția care a ars. 

Data de 29 ianuarie 2021, ziua tragediei de la Spitalul "Matei Balș", a îndoliat și revoltat o țară întreagă. Până în prezent, opt persoane internate în Pavilionul 5 al unității medicale au murit.

Rică Răducanu a făcut mărturii cutremurătoare, după ce, atât el cât și soția sa, au fost infectați cu SARS-CoV-2. Rică Răducanu a declarat că înainte să se externeze, a încercat să o convingă pe soția sa să se mute în Pavilionul 5, dar aceasta a refuzat.

"A refuzat să vină. Bine că a scăpat de foc! Chiar acolo am stat 2 săptămâni"

Dacă acesta a fost externat, soția sa a mai rămas în spital din cauza complicațiilor.

"Sunt supărat rău, sunt singur. Nevasta mea e tot acolo. Bine că a scăpat de focul ăla. Nevasta mea e încă la "Matei Balș". A avut noroc. Eu am stat la pavilionul 5 care a luat loc. Când eram acolo am vrut să o aduc cu mine în salon, așa mi-au zis doctorii, dar ea n-a vrut.

Dacă eu plecam și ea rămânea acolo, cine știe... Chiar acolo am stat 2 săptămâni. Cu nevasta vorbesc dimineața și seara, altfel, stă prin aparate. E binișor a zis ea, dar nu prea-mi place cum vorbește la telefon. Ea are și probleme cu rinichii și e mai greu, e mai plinuță", a spus Rică Răducanu pentru Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel