Urmărește emisiunea live
Rezultate UMF IASI 2020 Medicina. Note medicina 2020
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Rezultate UMF IASI 2020 Medicina. Note medicina 2020. Pe 26 iulie 2020, s-a dat admiterea la UMF Iaşi. Toată lumea a așteaptat notele obținute la admiterea la Medicină.

Rezultate UMF IASI 2020 Medicina. Note medicina 2020. Rezultatele provizorii și finale ale concursului de admitere sunt aduse la cunoștința publicului prin afișarea imediată pe site-ul Universității, specificându-se ora și data.


Rezultate UMF IASI 2020 Medicina. Note medicina 2020. Afișarea rezultatelor obținute la concursul de admitere se realizează în etape, generându-se cel puțin două tipuri de liste (alfabetice și cu ierarhizarea candidaților): Liste provizorii - generate înainte de depunerea contestațiilor șiListe finale - generate după soluționarea contestațiilor, care vor cuprinde rezultatele definitive și incontestabile.

Ierarhizarea candidaților la UMF Iași 2020



Admiterea se face strict în ordinea descrescătoare a mediilor generale obținute de candidați la concursul de admitere și în ordinea opțiunilor pentru programele de studii, în limita numărului de locuri pentru fiecare program de studiu.

Calculul mediei finale în vederea clasificării se va efectua astfel:  

90% nota la testul grilă,10% media la examenul de bacalaureat.

Pentru candidații care provin din țări unde nu se susține examen de Bacalaureat, în loc de media la examenul de bacalaureat se va lua în considerare media aritmetică a anilor de liceu, calculată pe baza notelor din foile matricole.
 


Media minimă de admitere este 5 (cinci). Calculul mediei finale se va efectua numai la candidații care au obținut minim nota 5 (cinci) la proba scrisă, această probă fiind eliminatorie.

Cum se depun contestații la admiterea UMF Iași 2020

Eventualele contestații cu privire la rezultatele concursului de admitere se depun on-line prin completarea ANEXEI nr. 4.


E-mail: [email protected]

Termenul limită de depunere a contestațiilor se afișează odată cu rezultatele provizorii ale concursului de admitere. Contestațiile vor fi analizate de către Comisia de soluționare a contestațiilor.

După expirarea termenului de rezolvare și de răspuns la contestații, rezultatul concursului de admitere este definitiv și nu mai poate fi modificat.

Rezultele, cel mai probabil, se vor afișa marți, 28 iulie 2020.

Toate detaliile despre rezultatele la admiterea UMF Iași 2020 le găsiți aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel