REZULTAT TESTE COVID-19 la Spitalul Carol Davila. Anunț de ultim moment
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Reprezentanții Spitalului Carol Davila au transmis un anunț de ultim moment în ceea ce privește cazurile suspecte de COVID-19. 

"Referitor la informațiile vehiculate în cursul zilei de vineri în mass-media, privind posibile cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul personalului medical din cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) este în măsură să aducă o serie de clarificări, în spiritul unei comunicări obiective și transparente, se arată într-un comunicat de presă primit de DC NEWS. 

Rezultatele celor 19 cazuri suspecte

"La Spitalul Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, spital suport COVID-19 pentru pacienții care au nevoie de dializă, unitate medicală aflată în administrarea Primăriei Capitalei prin ASSMB, au existat suspiciuni de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în cazul a 19 persoane, cadre medicale care își desfășoară activitatea în cadrul spitalului.

În prezent, după desfășurarea unei anchete epidemiologice și retestarea tuturor celor care prezentau suspiciuni, la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr, Matei Balș”, ASSMB este în măsură să anunțe public faptul că în toate cele 19 cazuri, suspecte inițial, testele au fost negative", 

Nu există niciun caz de infectare

"În acest moment nu există niciun caz de infectare cu noul coronavirus în rândul personalului medical care își desfășoară activitatea în cadrul Spitalului Clinic de Nefrologie „Dr. Carol Davila”, activitatea acestei unități medicale de elită desfășurându-se în parametrii normali.

Primăria Capitalei, prin ASSMB, va continua să ofere informații corecte și relevante privind activitatea celor 19 spitale pe care le are în subordine, considerând că, mai ales în această perioadă dificilă, este nevoie de obiectivitate și responsabilitate în informarea publică", au mai transmis. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel