REZULTAT autopsie în cazul femeii vaccinate care a murit. Guvernul din Portugalia a venit cu concluzia
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O asistentă medicală din Portugalia a murit la două zile după ce i s-a administrat vaccinul anti-Covid dezvoltat de Pfizer. În urma autopsiei, s-au aflat cauzele morții.

Sonia Acevedo, în vârstă de 41 de ani, a murit „subit” acasă, în ziua de Anul Nou, la 48 de ore după ce a primit injecția. Autopsia a arătat că nu există nicio legătură între deces și vaccin.

Autopsia efectuată în cazul femeii care a murit la două zile după ce a fost vaccinată împotriva Covid-19 a concluzionat că motivul morții nu este  vaccinul, a precizat Guvernul.

„Se raportează că datele preliminare rezultate din autopsia medico-legală efectuată nu arată nicio relație între deces și vaccin”, a transmis ministerul Justiției din Portugalia. De asemenea, Guvernul a transmis că motivul real nu poate fi dat publicității pentru că ține de confidențialitate.

Sonia Acevedo era mamă a doi copii și lucra ca asistentă la secția de pediatrie a Institutului Portughez de Oncologie din Porto. După ce a fost vaccinată nu a suferit efecte secundare adverse, scrie Cmjornal.pt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel