Revelion 2022 cu scandal la Buzău. Avrămescu, lider PNL: Cum e posibil ca din vistieria primăriei să zboare pur și simplu 150.000 euro?
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Gabriel Avramescu
Gabriel Avramescu
Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău, a avut o reacție după articolul publicat pe DC News despre Revelionul 2022 organizat de Primăria Buzău (condusă de PSD). 

După articolul „Irina Rimes, moment controversat la Buzău, la Revelionul organizat de PSD din bani publici. Bugetul, mult mai mare decât atunci când nu era pandemie / video”, Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău, a făcut un comentariu.

„Tichie de mărgăritar îi lipsea Buzăului, că-n rest le are pe toate: impozite mărite, datorii la bănci, investiții zero, drumuri rupte șa. Dar cine le mai calculează când banii buzoienilor sunt cheltuiți de primarul Toma pe o petrecere de Revelion care a costat cât o casă de lux? Cum este posibil ca din vistieria primăriei Buzău să zboare pur și simplu 150.000 euro, într-una dintre cele mai grele perioade economice de la Revoluție încoace pentru România și pentru întreaga lume.

Simplu: Așa știe Constantin Toma, primar de Buzău, să facă investiții pentru locuitorii municipiului. Concluzia: Pandemie avem. Datorii avem. Drumuri proaste avem. ZERO investiții avem. Revelion de 150.000 euro am avut! Bucuroși le-am duce toate, dar până când, dle primar Toma?”, a fost mesajul lui Gabriel Avrămescu, lider PNL Buzău.

VEZI ȘI: Irina Rimes, moment controversat la Buzău, la Revelionul organizat de PSD din bani publici. Bugetul, mult mai mare decât atunci când nu era pandemie / video

Irina Rimes a cântat pe bani publici la Buzău de Revelion. Culmea este că prestația sa nu a apărut pe Internet, așa cum a apărut restul spectacolului susținut de alți artiști.

Buzoienii care ar fi vrut să o vadă pe Irina Rimes la spectacolul de la Buzău de Revelion pe Internet nu au putut să o facă. Prestația artistei de peste Prut nu a fost publicată online. Jurnalistul Sebastian Silvestru a comentat acest subiect.

„Nu știu cât i-a costat pe buzoieni prezența Irinei Rimes la Buzău în noaptea de Revelion 2022, dar un lucru este cert: recitalul artistei de peste Prut plătit din bani publici nu apare nicăieri în mediul online, deși se pare că a fost transmis live! Surse din administrația locală confirmă faptul că între Domnul Nostru Toma și Irina Rimes a existat o înțelegere ca reprezentația artistică plătită din banii buzoienilor să NU fie disponibilă plătitorilor și ulterior. Am contactat-o telefonic pe solistă, însă nu a răspuns”, a scris jurnalistul Sebastian Silvestru pe Facebook. Ziaristul a declarat pentru DC News că managera artistei a spus că așa este procedura la concertele organizate de administrațiie publice: „se filmează două-trei piese, dar nu se difuzează nimic”. „I-am spus că mi se pare firesc să fie online, din moment ce concertul a fost plătit din bani publici. Sunt oameni care ar fi vrut să vadă spectacolul online, din moment ce au plătit taxe și impozite, vrând să evite aglomerația din cauza pandemiei, dar nu au putut”, ne-a mai zis jurnalistul. VEZI AICI CONTINUAREA ARTICOLULUI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel