Reuniune cu ușile închise la PSD. Anunțul lui Liviu Dragnea
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
A fost ședință cu ușile închise la PSD. 

”Am avut o întâlnire bună cu preşedinţii de Consilii Judeţene şi primarii de municipii reşedinţă de judeţ şi municipii membri PSD. Mai mulţi colegi, Gabriela Firea, Marian Oprişan, Robert Negoiţă, mi-au zis zilele trecute să facem această întâlnire, după buget. Colegii au transmis câteva mesaje foarte clare - au venit, în primul rând, să se asigure că programul de guvernare se implementează, pentru că asta este cel mai important pentru comunităţile lor, cetăţenii din comunităţile lor le-au spus să susţină în continuare Guvernul, să se implementeze programul de guvernare, că au aşteptări foarte mari”, a afirmat Liviu Dragnea, la finalul unei reuniuni cu aleşii locali ai partidului, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

Alte teme de discuţie s-au referit la buget, la proiectul descentralizării, legea salarizării unitare, a adăugat Dragnea.

”De asemenea, politic s-a vorbit de susţinerea Guvernului în continuare, de solidaritatea în partid şi de unitate. Fiind momente grele prin care a trecut PSD, n-a avut nimeni nicio ezitare. De asemenea, s-a discutat despre dorinţa ca miniştrii în perioada următoare să înceapă să meargă prin teritoriu, aşa cum erau învăţaţi de la mine atunci când eram în Guvern”, a menţionat liderul PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel