Data publicării:

Rețetă pentru cei mai buni mici de casă

Autor: Rodica Mitu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Mici
Mici

Și acasă poți să pregătești o pastă de mici delicioasă.

Ai nevoie de: 500 g carne de porc/oaie tocată, 1 kg carne de vită tocată, 1/2 lingură bicarbonat de sodiu, 300 ml apă+un cub concentrat, supă de vită/supă concentrată de vită, boia de ardei dulce, 2-3 căței usturoi, 1/2 linguriță pudră de usturoi, 2 lingurițe sare, piper, cimbru.

Carnea de vită trebuie să fie aleasă mai macră, iar cea de porc mai grasă. Prin mașina de tocat se dau și cățeii de usturoi, apoi se adaugă și restul ingredientelor. Carnea se transformă într-o pastă omogenă. Pe măsură ce frămânți, adaugă apa în care ai dizolvat un cub de concentrat de vită sau supă concentrată făcută în casă (a doua varianta e de preferat).După ce obții o pastă omogenă, acoperă recipientul cu capac sau folie și lasă-l la frigider pentru patru ore, potrivit retetepractice.ro. Formează apoi micii și lasă-i pe grătar pentru aproximativ cinci, șase minute, la jar potrivit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel