Data actualizării:
Data publicării:

REȚETA ECONOMICĂ de CHIFTELE. Ies pufoase, suculente și rămâi cu bani mai mulți în buzunar

Autor: Ema Apostu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagini cu rol ilustrativ
Imagini cu rol ilustrativ

Rețetele economice sunt printre cele mai preparate. Și nu e de mirare că așa se întâmplă. Chiftelele pe care vi le recomandăm astăzi fac parte din această categorie. Se prepară simplu, nu cheltui mulți bani și sunt spornice.

Ingrediente

- 300 gr de varză

- 1 ou

- 2 linguri de smântână fermentată

- 3 fire de pătrunjel

- 150 gr de carne tocată

- 75 gr de ceapă

- 1 linguriță de sare

- 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu

- 1/2 linguriță de piper negru

- 50 gr de făină (3 linguri)

Vezi și: CLĂTITE nemțești foarte PUFOASE. Vei uita de cele clasice când le vei gusta!

Cum se prepară

Treceți varza și ceapa prin răzătoarea fină sau tăiați legumele fideluță. Transferați-le într-un vas, turnați apă clocotită și lăsați-le pentru 2 minute. Scurgeți legumele de apă, adăugați pătrunjel mărunțit, carne, ou, smântână, sare, piper negru, făină și bicarbonat., potrivit retete-usoare.info. Amestecați foarte bine compoziția.

Formați chiftele și așezați-le pe tava tapetată cu hârtie de copt. Le coaceți timp de 30 de minute la cuptorul preîncălzit până la 200°С. Ungeți chiftelele cu unt sau serviți-le cu sosul preferat. 

Vezi și: Salată de ardei copți. Vedeta de lângă orice mâncare de fasole. Este demențială!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel