Restricții de circulație pe Autostrada Soarelui. Se lucrează la reabilitatea podului peste brațul Borcea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
*imagine cu rol ilustrativ / Sursa: Freepik
*imagine cu rol ilustrativ / Sursa: Freepik
Pe A2 - Autostrada Soarelui, sensul spre București, vor fi instituite restricții de circulație începând de marți, 19 septembrie.

Marți, 19.09.2023, începând cu ora 13.00, se vor institui restricții de circulație pentru continuarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, situat pe Autostrada A2, la km 149+680.

Astfel, pe perioada lucrărilor, Calea II de circulație, sensul Constanța - București, între km 143+125 și km 148+315, va fi închisă traficului, circulația fiind deviată pe Calea I (București - Constanța), unde se va desfășura în ambele sensuri.

Amintim faptul că lucrările de reparații structurale realizate la podul dunărean peste brațul Borcea vor avea o perioada de serviciu de cel puțin 40 de ani, garanția fiind de 5 ani după recepție.

Podul peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care traversează fluviul Dunărea și, împreună cu podul similar de la Cernavoda, în lungime de 1596 m conectează orașele Fetești și Cernavodă din România, între regiunile Dobrogea și Muntenia, transmite Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNAIR) într-un comunicat de presă.

Citește și: Restricţii de circulaţie pe Valea Oltului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel