Autor: Andrei Itu | Publicat pe: 20 ian, 22:09
Renunță Guvernul Orban la ''Prima casă''? Codrin Ștefănescu, semnal de alarmă: Vă merge bine?
Codrin Ștefănescu FOTO AGERPRES
Codrin Ștefănescu a reacționat la adresa premierului Ludovic Orban după măsurile luate cu privire la ''Prima casă.''

''Vā merge bine? E totul ok? C-a zis Orban cā e perfect, dar nu ne dām incā seama de asta. D-aia a tāiat si programul prima casā.'' a scris Codrin Ștefănescu, pe pagina sa de Facebook.

Dispare ''Prima casă''?

 

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a vorbit luni despre continuarea programului „Prima Casă” în 2020, menționând că nu știe dacă va mai fie nevoie de el, iar o măsură pentru continuarea sau nu a programului o va lua cât de curând.

„Sunt două lucruri. Deja plafoanele pentru 2020 sunt acolo, ne uităm la el dacă face beneficii în societate aşa cum este el structurat astăzi, este un program care a apărut când economia avea nevoie de susținere, astăzi economia nu este în criză, deci nu știm dacă mai e nevoie în această formă.

Chiar dacă plafoanele la garanție au scăzut, creditele au crescut în continuare, se vede o tranziție către alte tipuri de credite, se pare că acest program nu este cel care susține singur această piaţă. Vom lua o măsură cu acest program cât de curând", a mai spus ministrul Finanțelor.


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
WOWBiz.ro
WOWBiz.ro
StirileKanalD.ro
StirileKanalD.ro
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DefenseRomania.ro