Remaniere Guvern Dăncilă. Ivaşcu: Am auzit ce se vehiculează
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
George Ivașcu
George Ivașcu
Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, George Ivaşcu, a declarat marţi că este important ca prim-ministrul Viorica Dăncilă să facă evaluarea membrilor Cabinetului, urmând să decidă care dintre miniştri rămân în funcţie.

„Am auzit şi eu ce se vehiculează în spaţiul public, dar aşa cum s-a transmis, cred că cel mai important este ca doamna premier să facă evaluarea, aşa cum s-a spus. Dânsa va decide ce membri ai Cabinetului rămân şi cine nu, inclusiv cu acel grup de lucru care s-a înfiinţat pentru urmărirea programului de guvernare”, a arătat el în cadrul unei declaraţii acordate presei la Palatul Parlamentului.

Întrebat în legătură cu propria activitate, ministrul a precizat că 'întotdeauna se poate face mai mult' şi a subliniat importanţa pe care o acordă activităţilor legate de Centenarul Marii Uniri. De asemenea, a precizat că până în prezent şi-a desfăşurat activitatea conform obiectivului stabilit în momentul în care a preluat funcţia de ministru. 'Da, în primul rând mă refer la legalitate, pentru că tot ceea ce înseamnă fişe, devize - toate au fost verificate de economic, de juridic, ceea ce înseamnă că transferul de bani către autorităţile locale sau centrale - pur şi simplu, fiind verificate - dă o linişte atât lor, cât şi celor care îşi desfăşoară activitatea', a spus el.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat că despre remaniere se va discuta într-un Comitet Executiv Naţional al partidului, după referendumul pentru revizuirea Constituţiei.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel