Data actualizării:
Data publicării:

Reguli pentru a pierde grăsimea de pe abdomen: 10 modificări ale stilului de viață pentru a reduce grăsimea viscerală

Autor: Alexandru Negrici | Categorie: Sanatate
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
De la modificarea orei de culcare și un somn mai odihnitor, până la un mic dejun hrănitor, chiar și măsurile simple te pot ajuta, în mare măsură, să scapi de grăsimea abdominală.

Grăsimea abdominală sau grăsimea corporală viscerală (grăsimea stocată în interiorul abdomenului/abdomenului, în jurul organelor, inclusiv ficatul și intestinele) sau cunoscută în mod obișnuit ca grăsime abdominală este probabil mai periculoasă dintre toate. Grăsimea abdominală este observată la persoanele cu corp în formă de măr și este asociată cu mai multe probleme de sănătate, în comparație cu alte tipuri de corp.

Cum reduci grăsimea viscerală?

Dieta sănătoasă și exercițiile fizice sunt pilonul principal pentru arderea grăsimilor viscerale.

1. Reduceți zahărul și produsele zaharoase, cum ar fi deserturile, dulciurile, băuturile carbogazoase, dovleceii, prăjiturile, bomboanele, prăjiturile etc.

2. Reduceți consumul de alimente procesate instant. Dacă foamea lovește, ține la tine gustări sănătoase precum makhana, fructe sau iaurt.

3. Reduceți consumul de carbohidrați simpli. Trebuie evitate painea, biscuitii, orezul alb, cartofii albi. Mănâncă alimente care conțin cereale integrale, sunt fibroase și sărace în zahăr.

4. Consumă mai multe fibre. Adaugă mai multe fructe, legume și cereale integrale în dieta ta. Acestea vor ajuta la îmbunătățirea sațietății și vă vor menține senzația de „plin în stomac” pentru mai mult timp.

5. Încorporează proteinele slabe sănătoase în dieta ta, cum ar fi tofu, puiul, laptele cu conținut scăzut de grăsimi etc.

6. Nu sări peste micul dejun. Asigurați-vă că micul dejun include proteine și conține suficiente fibre.

7. Mănâncă alimente cu acizi grași omega-3.

8. Fă mișcare zilnică de cel puțin 30 de minute; faceți exerciții cardio, cum ar fi mersul rapid, ciclismul, înotul, zumba, aerobic etc).

9. Ieși în aer liber dimineața.

10. Trezește-te devreme și îmbunătățește-ți ciclul de somn.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel