Regizorul Anca Colțeanu: Această întâlnire m-a cutremurat. Este foarte trist - video
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Anca Colțeanu
Anca Colțeanu
Regizorul Anca Colțeanu a vorbit, în cadrul interviurilor DC News, despre spectacolul “Treapta a noua”, a Teatrului Bulandra, care ascunde o poveste impresionantă.

"Tema acestui spectacol este absolut tulburătoare, pentru că este tema relațiilor de familie. Povestea este simplă. O mamă își părăsește fetița de 10 ani, pe care o reîntâlnește când fetița are 16 ani. Adică în plină adolescență. Are alături de ea, cumva, încă două personaje extrem de puternice, din medii diferite, dar cu care există anumite conexiuni", a declarat Anca Colțeanu.

M-a cutremurat!


"Această întâlnire pe mine m-a cutremurat. Și mă cutremură și acum! Pentru că, în țara noastră, din păcate, sunt foarte mulți copii care au fost lăsați, din motive sociale, economice, de părinți, pentru că părinții au fost uneori nevoiți să plece", a mai spus Anca Colțeanu.

Povestea este specială


"Povestea noastră este specială. Mama acestui copil este o femeie care, din alte motive, și-a părăsit copilul, a avut loc un divorț, nu a văzut acest copil șase ani de zile, nu a avut nicio legătură cu el. Pentru că ea și-a dorit să se schimbe, să devină un om mai bun, împlinit, și acest copil a crescut așa cum a considerat el că trebuie să crească un copil iubit de părinții lui.

VEZI ȘI Gigi Căciuleanu, recital inedit la Teatrul Țăndărică

Este foarte trist. Foarte mulți dintre noi am împărtășit acest lucru, pentru că, pe vremuri, eram nevoiți. Erau băieți care plecau în armată, fete care locuiau în cămine, în această țară au fost tot felul de întâmplări tulburi care au influențat generații", a mărturisit regizorul Anca Colțeanu.

Asta este fetița Melisa


"Acum, foarte mulți părinți vor să-și crească copiii foarte exact. Asta este fetița Melisa. Are un program exact, face jogging, mănâncă foarte sănătos, și avem surpriza planului ei emoțional și empatic", a adăugat Anca Colțeanu.

CITEȘTE ȘI Actorul Lari Giorgescu, admitere inedită la Teatru: A uimit comisia

Întregul interviu se poate vedea aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel