Regina Elisabeta a COMIS-O. Gestul ei, aspru CRITICAT. Cum a apărut în PUBLIC și ce ÎNSEAMNĂ
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Prima apariție a Reginei Elisabeta de la declanșarea pandemiei de COVID-19 a stârnit o mulțime de comentarii. 

Deși s-a ferit să iasă în public în ultimele luni, odată cu pandemia de COVID-19, Regina Elisabeta a comis-o. La 94 de ani, suverana este vulnerabilă în fața virusului care face ragavii inclusiv în Marea Britanie. 

Cu toate acestea, ieri, Regina a participat la primul eveniment public de la impunerea restricţiilor legate de pandemie, alături de nepotul său, Prinţul William, dar a refuzat să poarte masca de protecție. 

Cei doi au vizitat un laborator de ştiinţă şi tehnologie de lângă localitatea Salisbury, iar toate cele 48 de persoane care au trebuit să intre în contact cu figurile regale au fost testate, cu puţin timp înainte, pentru COVID-19. Este adevărat că s-au luat măsuri pentru această întâlnire, iar distanța a fost o regulă obligatorie, ba chiar cei doi membri ai Casei Regale au călătorit separat. 

Gestul Reginei, aspru criticat. Ce ar vrea să transmită

 

Gestul Reginei de a nu purta masca a fost aspru criticat și s-a considerat că aceasta transmite un mesaj nepotrivit în contextul pandemiei şi că dă un exemplu prost prin faptul că nu poartă masca chirurgicală, nici măcar atunci când se află în interior.

Cu toate acestea, autorul regal Robert Jobson a declarat că decizia reginei de a nu purta mască este, de fapt, o încercare de a transmite un mesaj de calm şi speranţă unui popor mai degrabă stresat din cauza numeroaselor ştiri alarmiste.

"Vrea să transmită publicului că lucrurile trebuie să revină la normal, atunci când este în siguranță să se facă asta", a spus acesta, citează CNN

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel