Invitat-surpriză la Antena 3. Poliţistul Valentin Arsene: M-a uimit ce am văzut
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Vineri, 27 octombrie, Antena 3 a avut un invitat cu totul și cu totul special - pe Ref, câinele care a găsit-o pe micuţa Ana Maria Apostol în doar 45 de minute. Patrupedul a fost adus în platou de poliţistul Valentin Arsene, un om cu totul și cu totul deosebit. 

Ref are cinci ani, iar Valentin Asene se ocupă de el din 2016 când l-a preluat de la un coleg care a ieșit la pensie.

[citeste si]

(w670)

"Îl antrenez zilnic, aproximativ 6 - 8 ore, în funcție de anotimp. Folosim în dresaj diferite persoane pentru a-i complica urma. (...) Aseară, m-a uimit faptul că atunci când Ref a găsit-o pe fetiță, aceasta era alături de niște câini maidanezi. Animalele nu au părăsit-o de la ora 14:00 și până am găsit-o noi. Un cățel maidanez o împiedica să intre în apă, iar acel cățel îl lătra pe Ref, adică proteja copilul", a povestit polițistul care instruiește câini de mai bine de 17 ani.

(w670)

Fetiţa de doi ani care a dispărut, joi seară, în zona pădurii din comuna Dumbrava, sat Zănoaga, a fost dusă la spital în urma investigaţiilor medicale, aceasta având o uşoară hipotermie.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, mama copilei a sunat la 112 şi a anunţat că fetiţa acesteia a dispărut în pădure. 

Femeia a povestit că s-a certat cu concubinul său şi a plecat de acasă cu fetiţa, iar ulterior s-a întors cu intenţia de a lua ceva din locuinţa aflată lângă pădure, lăsând-o în acest timp pe micuţă în apropiere împreună cu trei căţei ai familiei. 

Când s-a întors, ea nu a mai găsit copilul şi a cerut ajutorul autorităţilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel