Recompensă în valoare de 633.000 euro pentru capturarea unui posibil criminal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Foto Ilustrativ Pixabay
Foto Ilustrativ Pixabay
Poliția australiană a pus la bătaie, joi, o recompensă de 1 milion de dolari australieni (633.000 de euro) pentru informații despre locul unde se află un cetățean indian care este suspectat că a ucis o femeie pe o plajă tropicală în urmă cu patru ani, înainte de a se întoarce în patria sa.

Recompensa este cea mai mare din istoria Queenslandului și unică prin faptul că nu caută un indiciu care să rezolve o crimă și să conducă la o urmărire penală cu succes. În schimb, banii sunt oferiți pentru informații care duc doar la localizarea și arestarea suspectului.

Mark Ryan, ministrul Poliției, a aprobat recompensa: ”Știm că oamenii cunosc această persoană, știu unde este aceasta și le cerem oamenilor să facă ceea ce trebuie”, a spus Ryan. ”Acum, există un milion de motive pentru care un miliard de ochi din întreaga lume ne ajută să facem dreptate pentru victimă”, a adăugat el.

De asemenea, a făcut apel la populația Indiei, care însumează aproximativ 1,4 miliarde de oameni, să colaboreze pentru prinderea suspectului. Potrivit Arabnews, trei detectivi din Queensland se află deja în India, pentru a colabora cu autoritățile indiene la investigație.

Ofițerii de poliție de stat din Queensland speră că vor fi contactați din India prin WhatsApp sau online și astfel vor primi informații despre unde poate fi găsit Rajwinder Singh, în vârstă de 38 de ani. 

Singh era asistent medical la Innisfail, la sud de Cairns, când corpul tânărului Toyah Cordingley, în vârstă de 24 de ani, a fost găsit pe plaja Wangetti, în data de 22 octombrie 2018. Imediat după descoperirea cadavrului, suspectul a zburat de la Cairns la Sydney și a plecat în India a doua zi, a declarat poliția.

Citește și:

Un român oferă 10.000 de euro persoanei care îi poate confirma că Elon Musk a fost în weekend la Brașov și Bran

Știrea potrivit căreia Elon Musk a închiriat Castelul Bran s-a viralizat rapid nu doar în România, ci și în alte țări din lume, însă nimeni nu a putut să confirme până acum că afaceristul a venit în țara noastră.

Potrivit unei postări pe care a făcut-o pe TikTok Sorin Constantinescu, afacerist și fost consilier în Guvernul României pentru jocurile de noroc, Elon Musk nu a venit în România. Mai mult decât atât, fostul consilier guvernamental afirmă că oferă o recompensă de 10.000 de euro dacă oricine îi poate confirma că afaceristul a fost la Bran.

„Au înnnebunit TikTok-ul, internetul, televiziunile, ziarele cu povestea cu Elon Musk, care e un mare, mare fake news. Ofer 10.000 de euro oricărei persoane care îmi trimite o poză cu Elon Musk în România, la Bran, unde vreți voi. Cash”, a spus Sorin Constantinescu, conform bizbrașov.

Elon Musk ar fi fost primit cu țuică de prune, pâine și sare la o stână turistică din Poiana Brașov: Pâinea coaptă și produsele de patiserie sunt unele dintre marile bucurii ale vieții

Prima oprire a fost la o stână din Poiana Brașov, unde oaspeții de seamă au fost primiți cu pâine și sare. A urmat o petrecere cu foc de tabără și dansuri românești. Citește mai mult AICI.

Vezi și: 

Facebook își va recompensa clienții şi va face, astfel, concurenţă cu celelalte reţele sociale care au deja asemenea programe pentru utilizatori. Aceștia vor primi un procent dacă adaugă muzică licenţiată la propriile filmări. Renumerația se aplică doar în cazul filmărilor lungi de cel puţin 60 de secunde. Creatorii de conţinut vor câştiga 20% din veniturile generate, iar restul banilor vor fi împărţiţi între Meta şi artişti, relatează observatornews.ro.

În ce condiții vor primi bani cei care postează clipuri

Pentru a beneficia de programul „Music Revenue Sharing”, creatorii de conţinut trebuie să îndeplinească următoarele cerințe:

- să fie eligibili pentru reclame în video

- să îndeplinească criteriile stabilite de Facebook pentru monetizare

- să folosească melodii din librăria de muzică licenţiată de platforma socială

Citește mai mult AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel